Title Image
Image graphic

La Perla 22 és la casa de creació literària de la Xarxa de Viles del Llibre a Barcelona. Un espai a disposició de creadors i creadores per a la realització de presentacions de novetats editorials i converses literàries; tallers d’oficis del llibre; activitats per a la difusió de la lectura entre els més menuts i qualsevol altra proposta en què el llibre en sigui el protagonista. També és la casa de totes les persones amb ment inquieta que no es cansen d’aprendre i descobrir noves propostes.

CALENDARI ACTIVITATS

març 2023

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2
  • CURS DE POESIA
3
4
5
6
7
8
9
  • CURS DE POESIA
10
11
  • JAUME MADAULA - Els dies de la revolta feliç
12
13
14
15
16
  • CURS DE POESIA
17
18
19
20
21
  • Presentació Quinqui Connection Sebastiàs Bennasae
22
23
  • CURS DE POESIA
24
25
26
27
  • Presentació Als afores Montse Milan
28
29
30
  • Curs de poesia
31
ACTIVITATS PROGRAMADES

EXPOSICIÓ PERMANENT ‘UNA VILA D’AUTOR’

SitgesVdL_FotoExpo_2

El fotògraf Xulio Ricardo Trigo ens ofereix, amb l’esperit de recerca i la curiositat que el caracteritzen, una mirada enrere als cinc anys de la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya. Una commemoració i un record de les viles passades i la gent que les ha fetes possible, amb una galeria de retrats de molts dels autors i creadors que hi han participat.

Amb retrats d’Alejandro Palomas, Àngels Moreno, Anna Maria Villalonga, Bernat Puigtobella, Blanca Busquets, Carme Martí, Carme Riera, Coia Valls, Gabi Martínez, Gemma Lienas, Joan Margarit, Joan-Lluís Lluís, Jordi Llavina, Lluís Foix, Margarida Aritzeta, Maria Carme Roca, Maria Teresa Calabús, Màrius Serra, Martí Gironell, Núria Esponellà, Pilarín Bayés, Rafael Nadal, Rosa Fabregat, Roser Capdevila, Sebastià Bennasar, Vicenç Llorca i Xavier Bosch.

ESPAIS A LA TEVA DISPOSICIÓ A LA PERLA 22

La Perla 22 està disponible per a creadors i creadores que necessitin un lloc per compartir el seu treball, debatre, ensenyar, etc. Un espai polivalent al cor de Gràcia on es poden realitzar presentacions, tallers, trobades privades, activitats familiars, sessions de fotografies…

DESCARREGA EL DOSSIER
ACTIVITATS REALITZADES
CONTRACTA UN ESPECTACLE LITERARI DE LA XARXA

Un catàleg de propostes literàries a disposició de programadors culturals, biblioteques, ajuntaments, escoles, empreses, o qualsevol entitat que vulgui programar una activitat literària original on les lletres es viuen com una experiència inoblidable.

PlaFuster_Lescala22_347

Espectacle literari adults

DE SUECA A L’EMPORDÀ
Pla i Fuster
TerraNuaBatega

Espectacle poètic adults

SOTA LA TERRA NUA, BATEGA
Bonet, Roselló-Pòrcel, Salvat-Papasseit i Torres
berta_delpobletEDITADA

Activitat familiar

ELS IMPROCONTES DE LA VILA
amb Laberta Delpoblet
mariusserra

Activitat familiar

MÉS VELLA QUE L’ANAR A PEU
amb Màrius Serra i Roser Calafell
gimcana-literaria-detectius EDITADA

Activitat Familiar

GIMCANA DETECTIVESCA
amb Bernat Cussó
AIXÍ VAN SER LES FESTES DE GRÀCIA A LA PERLA 22