TALLER D’ESCRIPTURA PER A TRANSFORMAR

Taller per a adults
6 sessions
Tots els dilluns del 29 de gener al 4 de març
De 18.30 a 20.00
150 €
c/ la Perla, 22 – Barcelona
Reserves: 660 491 376 – laperla22@viladelllibre.cat

La periodista i coach Natàlia Vázquez D. proposa un taller d’escriptura terapèutica, l’escriptura com a eina per transformar la nostra vida, prendre consciència d’un mateix i deixar d’actuar per inèrcia. Una oportunitat d’autoconeixement, creixement i exploració personal on descobriràs noves formes d’escoltar-te, a viure amb coherència amb els teus valors i escollir les creences que t’acompanyen. Aprendràs com comunicar-te de forma assertiva, fomentar la teva autoestima, cultivar la gratitud i posar-te en marxa cap a la teva Ítaca escollida.

Escoltar-nos a través de l’escriptura, veure-hi més clar, i també descobrir. Descobrir l’inesperat, el que surt quan agafem paper i bolígraf i ens deixem fluir.

Utilitza l’escriptura com a excusa per a dedicar-te un espai d’autoescolta i descobriment. Connecta amb el que t’encén i t’agradaria incorporar a la teva vida.

Escriptura per a conèixer-te millor, guanyar claredat i comptar amb noves eines per a escoltar-te.

Continguts bàsics

Com pot ajudar-te l’escriptura? Què és important per a tu? Què vols prioritzar al teu dia a dia? Què et mou? Què trobes a faltar? Què et frena? Què et dona energia? Com incorporar-ho a la teva vida? Com et relaciones amb els altres i amb tu mateix/a? Com vius aquest moment? Com ser conscient de les emocions i els pensaments? Com passar a l’acció? I com tornar a mirar el nord quan ho necessites?

Tot plegat ho treballem en un recorregut de 6 sessions d’1h.30’, amb la complicitat de l’escriptura com a eina d’exploració i les eines del coaching perquè puguis transformar en accions allò que descobreixes.

Metodologia

Cada sessió comença amb una proposta d’escriptura relacionada amb el tema que treballarem dins del recorregut traçat. A partir d’aquesta proposta dediquem una estona a l’escriptura, de forma individual i amb total llibertat, ja que no es tracta de fer un text literari sinó d’utilitzar l’escriptura per a expressar-te, per deixar sortir el que vulgui sortir.

Una vegada fet això, amb una sensació d’agraïment i descans, o d’estupor i lucidesa, o qualsevol altra combinació que et recordi que estàs viu/viva, passem a compartir, qui vulgui, el que vulgui (no és obligatori en cap cas, però sovint bé de gust, tant compartir el que hem escrit, com conèixer què han descobert la resta de participants).

Professor

Natàlia Vázquez D. és periodista, especialitzada en comunicació, postgrau en crítica literària i DEA en Comunicació i Humanitats investigant sobre periodisme literari a Internet. Escriu sobre viatges, maternitat, creixement personal i poètica quotidiana, tot accessible a través de latiradoradehilos.com. És autora del llibre Escribirás todos los días i de l’audiollibre de viatges La vida nítida (Mongòlia, Sibèria, Pequín).