Title Image
Image graphic

ELS RECORDS DE LA VILA MEDIEVAL

A la Vila Ducal, les pedres es barregen amb els llibres i sembla que parlessin. Montblanc, Vila del Llibre omple l’interior de la seva muralla amb literatura i ofereix un escenari medieval únic a les lletres d’avui i d’ahir.

Les imatges 2019

El març de 2019 la Vila del Llibre medieval es va tornar a omplir d’històries que mereixen ser explicades i recordades. Històries de ficció literària de la mà dels seus autors, però també històries reals que cal no oblidar i que es tornen més actuals que mai gràcies als llibres.

Roda de Premsa 2019
Gràcies! Montblanc VLL 2019
Montblanc, VLL 2019 a TAC12
Reportatge de la Vila 2018

Tot i el cap de setmana plujós, el festival de la Vila va consolidar la seva proposta amb un programa de novetats més madur, on es van poder descobrir nous talents literaris de la mà d’editors i llibreters. A més, els espectacles literaris oferts, van estar especialment dissenyats com a homenatge al patrimoni de la Vila Ducal: la llegenda de Sant Jordi i el cronista Francesc de Castellví hi van ser els protagonistes.

Teaser Montblanc 2018
Jam d'escriptura a St. Francesc
Les imatges 2017

La primera edició de la Vila Medieval va aplegar més de 40 editorials en un dels mercats d’editorials independents més grans de Catalunya. El programa, va oferir més de 80 activitats amb autors novells i consagrats, a més d’artistes especialitzats en diferents oficis del llibre i espectacles que van convertir en música i teatre diferents propostes literàries.

La mirada de Nuvol.com