EUSEBI AYENSA ENS MOSTRA LA LLUM DE GRÈCIA

Dimecres, 10 d’abril
19.00
Entrada gratuïta
c/ la Perla, 22 – Barcelona
Més informació: 660 491 376 – laperla22@viladelllibre.cat

L’hel·lenista Eusebi Ayensa presentarà la seva nova obra, La llum de Grècia, dimecres 10 d’abril a les 19.00 en conversa amb la catedràtica de grec Agnès Cruanyes.

Ayensa ha reunit en aquest llibre una trentena llarga d’articles i una desena d’entrevistes publicats en els darrers trenta anys que donen testimoni de la seva inesgotable tasca per enfortir els llaços entre la cultura grega i la catalana i per donar a conèixer la realitat de Grècia als catalans. Perquè, com ell mateix afirma, “la llum de Grècia ens segueix il·luminant, 2500 anys després de la seva arribada a Empúries”.

El seu to divulgatiu i gens academicista aspira a arribar a un ampli ventall de lectors, que, d’aquesta manera, coneixeran alguns episodis ben significatius de la història grega, que no deixa de ser, també, la nostra història.

Vila del Llibre engega amb aquest llibre un nou projecte literari, de la mà de BonPla Edicions. Una col·lecció de textos ambientats en cada un dels pobles o de les temàtiques de les diferents Viles del Llibre que organitzem i que hem començat, amb aquest volum, des de l’Escala.