ESCRIPTURA IMPROVISADA. SESSIONS DE COACHING

Tothom és capaç d’imaginar, estructurar i crear un relat coherent en 90 segons?

No és fàcil, evidentment, però tampoc impossible! I encara menys, si comptes amb l’ajuda de dos escriptors professionals, Jordi Folck i Sebastià Bennasar, que dominen la inventiva i la capacitat d’endreçar les idees de manera vertiginosa. Amb ells, aprendràs diferents tècniques, trucs i ajudes per crear un relat immediat i competir amb totes les garanties al concurs.

La inscripció al concurs Lletres de cine, que se celebrarà l’1 de juny a les 20.15 als Cinemes Verdi de Barcelona, inclou l’assistència a una de les sessions de coaching que celebrarem el dia 23 i 24 de maig. Evidentment, no és obligatori assistir a la sessió d’entrenament i aprenentatge, però els consells i l’ajuda del Sebastià i el Jordi, que, a més, seran membres del jurat, poden ser de gran ajuda.

APUNTA’T A LA SESSIÓ DE COACHING AMB SEBASTIÀ BENNASAR

23/5 19.00

Escriptor, editor, periodista… a tot arreu i en tot allò que tingui relació amb l’escriptura hi podeu trobar l’ombra d’en Sebastià Bennasar. Col·laborador habitual de Vilaweb i Última Hora, imparteix classes a la Universitat de Vic, és curador programàtic de la Xarxa de Viles del Llibre, editor d’Edicions Xandri i és escriptor, amb més de 40 llibres, bona part d’ells novel·les de gènere negre i policíac.

COMPREU ARA!
APUNTA’T A LA SESSIÓ DE COACHING AMB JORDI FOLCK

24/5 19.00

Jordi Folck és un creador en tota l’amplitud de la paraula. Hi ha pocs camps de la creació literària (i encara de moltes altres disciplines) que no hagi tocat, que no domini o que no hagi provat. És autor teatral i també actor; és fotògraf i també model; és professor universitari; és, escriptor i professor d’escriptura. I és un reconegudíssim autor, entre molts d’altres gèneres, de literatura infantil i juvenil.

COMPREU ARA!