Title Image
Image graphic

EL CATALÀ D’AQUÍ I D’ALLÀ, MOLT A DIR I MOLT PER LLEGIR

La segona edició de la Vila del Llibre de Malgrat de Mar es va convertir en una festa de la llengua. Escriptors i participants de tot el domini lingüístic van fer patent la força creativa del català i de tots els seus dialectes.

Gràcies! VdL Malgrat de Mar 2023
Malgrat VdL a Ràdio Palafolls
Núvol
Altaveu
Àlbum de fotos Malgrat VdL 2023
Èxit de públic a les activitats literàries, tot i la pluja, en la segona edició de Malgrat de Mar Vila del Llibre, dedicada al català i el seu domini lingüístic.

Malgrat de Mar és un municipi literàriament hiperactiu. Així ho demostra l’assistència i la voluntarietat dels malgratencs durant el cap de setmana de Vila del Llibre. No només com a públic, sinó també com a lectors, autors i participants actius tant en el desenvolupament de les activitats com en la creació del festival.

Esperada durant mesos, la pluja va fer acte de presència la tarda de dissabte i tot el diumenge a Malgrat. Una sensació agredolça, doncs tot i la benedicció de l’aigua, aquesta va obligar a tancar el mercat editorial abans no es mullessin els llibres.

Marina 360
Gràcies! Malgrat VdL 2022
Malgrat VdL a Twitter

Les imatges 2022
Malgrat VdL 2022 a Núvol
Malgrat de Mar, Vila del Llibre

El festival malgratenc tindrà un format particular, diferent al d’altres viles, en relació als horaris. Per evitar les hores més caloroses del migdia i principi de la tarda, les activitats es realitzaran en horari de tarda, vespre i nit. Això no variarà, però, la composició de la Vila del Llibre, que s’articularà, com totes les altres, al voltant d’un mercat d’editorials independents i comptarà amb un farcit programa d’actes per a tots els públics. Des de taules de diàleg al voltant dels llibres, fins a tallers i activitats infantils, juvenils i familiars, passant per espectacles, recitals i exposicions.

MalgratVdL22_DSC09739