ELS DIES DE LA REVOLTA FELIÇ. HOMENATGE A FERRATER

Dissabte, 11 de març
19.00 – 21.00
c/ la Perla, 22 – Barcelona
Reserves: 660 491 376 – laperla22@viladelllibre.cat

L’actor Jaume Madaula i poeta i música Anna Tobies presenten i interpreten Els dies de la revolta feliç, un homenatge al poeta Gabriel Ferrater a partir dels seus versos i la seva vida. Evocació dramàtica de la figura del poeta reusenc, Els dies de la revolta feliç és un espectacle creat pel poeta tortosí Albert Roig amb motiu del centenari de Ferrater i dels cinquanta anys de la seva mort, que van tenir lloc l’any 2022.

La vida i la figura de Gabriel Ferrater són ara una llegenda. Els dies de la revolta feliç ens el fan present. La seva poesia ens recorda a les figures més rellevants de la poesia del segle XX. Una vida apassionada i intel·ligència, sensibilitat i gosadia, van determinar el seu procés creatiu. Durant els anys 60 del segle passat, Ferrater, que escrivia i parlava perfectament cinc llengües, va modernitzar i revolucionar la poesia catalana.

L’espectacle, concebut a partir dels poemes ferraterians In Memoriam, Cambra de tardor, Fi del món, i fragments del Poema inacabat, compta també amb textos del llibre Posseït d’Albert Roig, director de l’obra, i amb un text introductori de Blai Bonet sobre Ferrater.

ITINERARI DE L’EXPERIÈNCIA TEATRAL

•Representació
•Col·loqui postfunció amb els artistes
•Afterferrater: Pintxo de truita i copa de vi.
•Entrada 20 €