Les Imatges Cabrils
Cabrils, Vila del Llibre. Cabrils s’incorpora a la Xarxa de Viles del Llibre per a proposar als habitants del maresme i els seus visitants revisar els moviments socials des de l’òptica dels llibres.
cabrils, llibre, fira, booktown, maresme
58347
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-58347,tactile-core-tactile-core,ajax_fade,page_not_loaded,,tactile child-child-ver-1.0.1,tactile-ver-2.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image
Image graphic

ELS RECORDS DE LA PRIMERA VILA DEL LLIBRE DEL MARESME

Cabrils s’incorpora a la Xarxa de Viles del Llibre per a proposar als habitants del Maresme i els seus visitants revisar els moviments socials des de l’òptica dels llibres. Les conquestes per una societat més justa i igualitària en clau de lletres.

Gràcies! Cabrils, VdL 2022
Cabrils VdL a Vilassar Ràdio

La Xarxa de Viles del Llibre segueix ampliant horitzons durant el 2022 i s’instal·larà a Cabrils els dies 13, 14 i 15 de maig. Aquest municipi serà el punt neuràlgic de la literatura reivindicativa, centrada en aquesta edició en el feminisme, amb un programa on el 90% de les propostes estan protagonitzades per dones creadores del Maresme i la resta de Catalunya.

Cabrils22_VilassarMarRadio
Cabrils VdL a Mataró al Día

Les imatges 2022
Cabrils VdL a Núvol.com

Un matí feminista a la urbanització del llibre

La Xarxa de Viles del Llibre ha celebrat la seva primera edició al Maresme, al poble de Cabrils, en tres jornades dedicades a la literatura femenina

Cabrils22_Nuvol
Cabrils VdL a L'Independent

Veure cactus on hi ha palmeres

El passat cap de setmana (13-14 i 15 de maig) una localitat del Maresme va acollir per primera vegada la fira literària Vila del Llibre: Cabrils, el meu poble d’adopció, que per el cronista Joan Simó i Rodríguez és una mena de llogaret perdut al far west maresmeny on s’arriba en diligència.

Cabrils22_Lindependent