II Concurs de relats VILA del Llibre

Verum Fictio, amb el suport de Vila del Llibre, convoca un concurs de relats breus relacionats amb les poblacions que formen part de la Xarxa de Viles del Llibre l’any 2024. Els relats presentats han de complir una doble premissa:

inspirar-se en el lema de la Xarxa d’enguany, “Els petits relats ens mouen”

estar ambientats en una de les poblacions del circuit d’enguany

Bases del concurs

El termini de presentació dels relats, és fins a trenta dies després de la celebració de cada esdeveniment

L’Escala: fins al 31 de març

Vila del Gràcia (dins el BCN Film Fest): fins al 18 de maig

Pontedeume (Galícia): fins al 25 de setembre

Arenys de Mar: fins al 16 d’octubre

Mollet del Vallès: fins al 20 de novembre

Sitges: fins al 4 de desembre

La Rambla de Barcelona: fins al 15 de gener

 

Els relats guanyadors seran publicats en forma de llibre durant l’any 2025 per part de l’editorial BonPla Edicions. A més, els guanyadors participaran en un curs intensiu d’escriptura impartit per l’escriptora Isabel Egea.

Verum Fictio

Verum Fictio és una associació d’escriptors que dona suport a la creació i edició d’obres literàries. Adreçada tant a autors debutants com a autors amb experiència, ha publicat dos llibres col·lectius de relats escrits pels membres de l’associació al voltant d’un tema escollit. El primer Xocolata espessa, sobre aquest aliment tan suggeridor; i el segon, Oceà de contes, que agrupa històries del mar.

Formen part de l’associació Salvador Casas, Fran J. Conde, Carmen D. Casino, Isabel Egea Mompeán, Eva Gavilán, Alberto Fco. Martín Carmona, Joaquim Micó, Lola Toledano González, Feliu Torrents, Anna Segimon,  José L. Zayas Pascual i Joan Mercè. 

Organitzen:

Verum Fictio
Vila del Llibre

Col·labora:

BonPla Edicions