Title Image
Image graphic

IDEARI VILA DEL LLIBRE 2024

ELS PETITS RELATS ENS MOUEN

Cicle 2024 | © Quartada

La Vila del Llibre proposa un conjunt d’experiències i estímuls que s’integren en l’entorn a través de l’ambientació, el programa d’activitats culturals, les activitats lúdiques, el mercat d’editorials independents, els autors… tot un món en els quals el llibre, la literatura i la cultura en són l’epicentre i es fan presents en els espais on transcorre la vida de les persones.

Quan aquesta proposta es viu i es comparteix, s’inicia un procés de construcció d’un relat propi en el qual integrem les experiències, percepcions i emocions que ens ajuden a sintetitzar o emfatitzar aquesta vivència.

És un procés reactiu. I així, quan els relats s’uneixen, creem una cosa molt més potent; un valor que transcendeix i arriba a transformar un simple festival literari en una cosa més poderosa, dinàmica i singular que guanya amb els atributs de les experiències.

Vila del Llibre és més que un festival literari; és un homenatge a la capacitat de contar històries per transformar, inspirar i moure. Ens embarquem en aquest viatge literari del 2024 amb la convicció que, en cada relat que hem inspirat, resideix un univers de possibilitats que ens conviden a explorar mons infinits.

  • “Els petits relats ens mouen” encapsula una proposta que va més enllà d’un festival literari, explorant les emocions i la capacitat que té per transformar les percepcions, moure la ment i els sentiments, i deixa una impressió que roman en el temps.
  • “Els petits relats ens mouen” és un compromís amb la capacitat de la literatura per emocionar, provocar reflexions i connectar les persones. Cada festival es converteix en un testimoni de com les històries, fins i tot encara que semblin petites, tenen el poder de moure i transformar les persones i els territoris.
  • L’ideari “Els petits relats ens mouen” no és simplement una declaració, sinó un compromís profund per crear un festival literari que busca desafiar les convencions, explorar i experimentar, destacar el poder del simple per construir una proposta on el món del llibre esdevé un potent vehicle de creació d’experiències.

Ens proposem ser un punt de trobada en què la simplicitat del format es converteix en un imant per construir relats. Petites històries que transformen i generen un impacte profund i durador alhora que arriben a un públic ampli, trencant barreres lingüístiques o culturals.