Title Image
Image graphic

ELS RECORDS DE LA VILA DE MALLORCA

Mallorca s’estrena en Xarxa de Viles del Llibre amb un festival que recupera el nucli antic de Manacor per als seus habitants. Llibres en llocs impensables i fins ara oblidats que ajuden a retrobar-se amb els orígens

Les imatges 2022
Manacor VdL a Twitter

Manacor VdL a Núvol
La Vila del Llibre de Manacor ha celebrat la seva primera edició amb un cartell de luxe i un gran èxit de participació

El dissabte 11 de juny la Vila del Llibre arrencava en un dels indrets més idíl·lics en què es podia donar el sus a un festival d’aquestes característiques: al pati de l’estimada Institució Mossèn Alcover, amb l’esperit de l’apòstol de la llengua ben a prop. L’escenari que es va preparar en aquest pati va ser una opció encertadíssima per acollir, més tard, converses interessants entre diferents autors.

Manacor_VL97
Gràcies! Manacor, VdL 2022
Manacor VdL a Manacor Comarcal
‘Manacor, Vila del Llibre’, un encert majúscul

Manacor ha dut a terme tota una revolució cultural en la què ha conjugat de primera mà els Cossiols i els Llibres, eslògan d’aquesta primera -i esperem- de moltes edicions. Una idea treballada pel comissari de l’esdeveniment, Antoni Gomila, calant a fons entre la ciutadania i l’epicentre del municipi.

Manacor_VL74
Manacor, VdL a Ultima Hora
La ‘Vila del Llibre’ convierte a Manacor en capital de la Cultura

Los más nostálgicos han podido visitar el cine Goya, cerrado hace 25 años y los más jóvenes han conocido la importancia de este lugar. Este domingo continuarán las actividades de este festival literario que reúne en Manacor un gran mercado editorial y que potencia a partir de los libros las diferentes manifestaciones artísticas.

Manacor_VL8
Manacor, VdL a Ultima Hora
Manacor es reivindica com la Vila del Llibre en català

Aquest cap de setmana la ciutat acull més de setanta activitats en què les dones han pres el màxim protagonisme, amb la visita d’autores que van des de les sèniors més consagrades fins a les generacions més novelles. Noms com els de Maite Salord, Carme Riera i Empar Moliner es combinen en el programa amb els d’Anna Manso, que celebra a Manacor els seus primers cinquanta títols de literatura infantil i juvenil; Marta Orriols, Mar Bosch i Marta Vives: i amb el de les emergents Anna Gas, Pilar Codony i la manacorina Aina Fullana. Pel que fa a la poesia, també cal destacar la presència a Manacor d’Antonina Canyelles i Odile Arqué.

Manacor_VL2