Title Image
Image graphic

ELS RECORDS DE LA PERLA DEL MEDITERRÁNEO

Sitges fa una aposta ferma per posicionar-se com a destinació de turisme cultural a través de la literatura i la Vila del Llibre. El llegat i la identitat cultural de Sitges són valors afegits que atorguen a la vila una singularitat que la fa diferent i atractiva dins la Xarxa.

Les imatges 2022

Els dies 1,2 i 3 d’abril, la vila de Sitges es va convertir en l’epicentre del món del llibre a les portes d’un Sant Jordi que es preveia espectacular. Les transformacions que va viure Sitges en els anys seixanta, amb la consolidació del turisme d’una banda, i la creació del festival de cinema fantàstic, de l’altra, van conformar un programa d’activitats literàries amb ritme ye-yé de la mà de creadors com Albert Sánchez Piñol, Cèlia Sánchez-Mústich, Sergi Belbel, Tura Soler, Francesc Parcesisas…

Sitges, VdL a Canal Blau
Sitges22_CanalBlau
Gràcies! Sitges 2022
Sitges, VdL a Núvol.com
Sitges22_Nuvol
Les imatges 2021

Que tenen en comú Sitges, els llibres i l’actor Buster Keaton? La Vila del llibre ho va desvetllar… Amb els ulls dels anys vint del segle XXI,  el festival literari del Garraf va recordar “els bojos anys vint” del segle XX a Sitges, anys simbolitzats per l’optimisme en el futur i per una explosió de creativitat simbolitzada per la redacció del “Manifest Groc” de Dalí  i companyia, considerat l’ànima de les avantguardes artístiques d’entre guerres. Literatura nascuda de la bogeria i l’oci de qualitat a Terramar!

Gràcies! Sitges 2021
Sitges, VdL a TV3

El cap de setmana del 16, 17 i 18 d’abril, Sitges Vila del Llibre va instal·lar al passeig Marítim i a la zona de Terramar un mercat d’editorials independents que va desplegar al seu voltant un programa de presentacions, debats, espectacles i exposicions literàries pensades per a tots els públics.

SitgesTV3
Sitges, VdL a Canal Blau
CanalBlau
Reportatge del Festival 2021
Sitges, VdL 2021 a TVE Catalunya

Sitges, VdL a Núvol

Diumenge em vaig saltar el confinament comarcal per cobrir la Vila del Llibre. En arribar a Sitges, em sentia una mica com el primer turista que hi va posar els peus, l’any 1860.

Les-casetes-de-Llibres-al-Passeig-Marítim