BCN FILM FEST

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi, el BCN FILM FEST , que arriba aquest 2023 a la seva setena edició, basa la seva proposta programàtica, en un sentit ampli, en la literatura i la història. Seguint aquest criteri, la seva Secció Oficial està dedicada, de manera preferent, a adaptacions d’obres literàries, produccions amb rerefons històric i films biogràfics sobre personalitats rellevants en el camp de la cultura.

Per l’extremat paral·lelisme entre la ideologia fundadora de les dues entitats, VilaDelLlibre.CAT i el BCN FILM FEST, una des de la lletra, l’altre des de la imatge, són còmplices ideals. És per aquest motiu, que La Perla 22, l’espai de creació literària de la Vila del Llibre, esdevéuna de les seus del BCN FILM FESTdurant l’any 2023.

La Perla 22 es converteix en l’illa més literària del festival. Un espai on desenvolupar idees conjuntes, un espai on viure experiències de la mà, l’espai idíl·lic on la literatura i el cinema es troben. Convertim La Perla 22, el nostre taller creatiu, en un laboratori d’idees. Una llibreria de cinema, entapissada de cartells de les grans obres d’art del cel·luloide; un rebost de llibres de vell, d’ocasió i de col·leccionista, relacionats amb el món del cinema d’avui i d’ahir; un espai de podcast, que es fa eco de les propostes del BCN FILM FEST; una butaca des d’on els seguidors del festival poden interactuar amb (o sense) crispetes a la mà.