LLETRES DE CINE

1 de juny
20.15
Sala 4 dels Cinemes Verdi

El concurs d’escriptura creativa de Viladelllibre i el BCN Film Fest

Posa a prova la teva creativitat, la teva velocitat i la teva capacitat d’improvisació als Cines Verdi en el marc del BCN Film Fest.

Un concurs patrocinat per:

BASES DEL CONCURS

Quan?

1 de juny, 20.15, als Cinemes Verdi de Barcelona

Qui hi pot participar

 • Majors d’edat.
 • Tots els participants hauran de pagar una inscripció de 5 euros per poder participar. La inscripció dona dret a assistir a una de les sessions d’escriptura improvisada que impartiran els nostres coaches, els escritpors Sebastià Bennasar i Jordi Folck.
 • Places limitades.

Com m’hi apunto?

L’acte és obert al públic?

No només és obert al públic sinó que el públic és qui decidirà, amb els seus vots, el guanyador del concurs. L’accés a la sala és lliure i gratuït i dona dret a votar en les rondes classificatòries i en la final. Els participants tindran places reservades per als seus convidats al pati de butaques.

Mecànica del concurs

Agrupats en diferents grups, que faran entre ells una prova classificatòria que consistirà en l’escriptura d’un text vinculat al cinema a partir d’uns elements que proposarà el jurat, en un temps màxim de 90 segons! Acte seguit tots els participants hauran de llegir el text i el públic decidirà quin concursant passa a la següent ronda. El jurat, format per persones designades per Viladelllibre, decidirà un segon finalista.

Els finalistes s’enfrontaran a tres proves d’escriptura en directe. En aquesta ocasió serà únicament el públic qui decideixi el guanyador.

Quin serà el premi?

Per cortesia del celler de vins i caves Perelada el premi per al guanyador serà:

 • Una visita guiada al Nou Celler i al Museu Castell Peralada. Una visita que enllaça passat, present i futur.La visita inclou degustacions de vins i visites als dos espais per un espai de tres hores.
 • Una ampolla de Cava Gran Reserva Gran Claustro

T’interessa entrenar abans de la Gran Final?

Si vols millorar la teva pràctica d’escriptura improvisada o en vols aprendre, la inscripció inclou l’assistència a una de les dues sessions de coaching amb els escriptors professionals Jordi Folck i Sebastià Bennasar al nostre local al carrer la Perla, número 22. Les sessions se celebraran el 23 i 24 de maig a les 19.00. Els participants poden assistir a una de les dues sessions.

També poden participar directament sense entrenament previ, és clar. Això sí, els dos professors formaran part del jurat juntament amb dues persones més.

INSCRIVIU-VOS-HI

  Nom*

  Telèfon*

  Correu electrònic*

  Voleu participar en alguna de les sessions de coaching que se celebraran abans del festival?

   

  PROTECCIÓ DE DADES: Reglament Europeu de Protecció de Dades 2016/679 i Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals. Responsable: VILADELLLIBRE.CAT, SCP, La Perla, 22 Local 2, 08012 – Barcelona. Finalitat: Gestionar les comunicacions relatives als productes o serveis que presta l’empresa. Legitimació: Consentiment i/o interès legítim i/o relació contractual. Conservació: Les vostres dades es conservaran mentre no en sol·liciteu la supressió. Destinataris: Les dades podran ser compartides amb tercers en cas de ser necessari per al correcte desenvolupament del servei o en cas d’obligació legal. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició i/o consultar-ne informació addicional en aquesta empresa.