EL PLAER DE LA PARAULA. AMB LOLO HERRERO

Dissabte, 11 de febrer
19.00
c/ la Perla, 22 – Barcelona
Preu per entrada: 20 €
Reserves: 660 491 376 – laperla22@viladelllibre.cat

El plaer de la paraula és una obra que apel·la a la nostra humanitat en tota l’extensió del mot. Un espectacle íntim, personal, ideat amb la intenció de ser un punt de trobada entre autor i públic. Una funció que interpel·la els espectadors, dient-los els textos perquè se’ls sentin propis, convidant-los a formar part de la funció, essent protagonistes i sentint-se identificats tant en la lectura com en la reflexió de l’autor.

L’espectacle neix de l’experiència personal de Lolo Herrero en la pandèmia. L’actor va crear durant el tancament les “Lectures pel confinament”, una finestra a les xarxes socials on interpretava, cada dia, els textos que els seus seguidors li proposaven. Hi tenien cabuda texts de tota índole, des de sonets de Shakespeare a prospectes de medicaments, poesies de Maria Mercè Marçal, cançons de Mecano o escrits dels propis espectadors.

Aquesta finestra cultural oberta, que va permetre l’entrada d’aire fresc i esperança ha motivat la creació d’El plaer de la paraula, on la selecció d’escrits es lliga intertextualment amb els apunts, reflexions i pinzellades de l’autor. Una obra que reivindica la cultura i la seva capacitat per encoratjar la societat, un crit ferm per posar sobre la taula els creadors que han permès fer més suportable una època molt grisa de la nostra existència.

L’espectacle es realitzarà a La Perla 22 en un format íntim, a cau d’orella, com les rondalles a la vora del foc, rememorant la comunió atàvica entre l’orador i el públic, posant tot el pes en la paraula dita de manera que els espectadors en puguin sentir el pes i admirar-ne el plaer. Un cop finalitzat, aquest espai comú creat entre espectador i intèrpret, es podrà transitar en sentit contrari, en un col·loqui cara a cara, amb vi i menjar inclosos, amb Lolo Herrero.

ITINERARI DE L’EXPERIÈNCIA TEATRAL

•Representació
•Col·loqui post-funció amb pintxo i copa de vi
•Aforament limitat a 30 cadires.
•Entrada 20 €