TARDA D’ENIGMÍSTICA: “L’ENIGMA DE CRACO” (20/12)

Dimarts, 20 de desembre
18.00
c/ la Perla, 22 – Barcelona
Entrada gratuïta
Contacte: 660 491 376 – laperla22@viladelllibre.cat

Presentació de la novel·la “L’enigma de Craco”, amb el seu autor, Josep Maria Ibarra i la periodista Mònica Socias: i taller familiar d’enigmes per posar a prova les nostres habilitats i passar una bona estona.

Una nova aventura de la Colla del Segon Soterrani. Cavallers templers, traïcions, croades i tresors amagats a la ciutat de Craco. Una ciutat forçada a l’abandó en un no tan llunyà 1962. Una novel·la trepidant, a cavall entre dues èpoques, plena d’enigmes, codis indesxifrables, pocions i malediccions, al voltant de la figura de Roger de Flor, el tresor perdut dels templers i la ciutat de Craco.

Josep Maria Ibarra torna a teixir, a “L’enigma de Craco”, una novel·la d’esperit juvenil apte per a tots els públics. A partir d’un enigma històric arrenca un nou repte per a la Colla del Segon Soterrani, una nova oportunitat per viatjar en el temps i posar a prova la seva perspicàcia i habilitat per resoldre misteris.

A més de la presentació de la novel·la, durant l’acte es farà un taller d’enigmes participatiu, per a tots els públics, per posar a prova la capacitat d’atenció, imaginació, inventiva i enginy. Una primera fase, dedicada a les il·lusions òptiques, per quedar bocabadats amb el poder de les imatges. Enigmes visuals on no tot és el que sembla a primer cop d’ull. En acabat, temps de joc. Separats per equips, els assistents participaran en una gimcana d’investigació en la qual hauran de resoldre les pistes que aniran descobrint a La Perla 22 per trobar el tresor amagat.

ITINERARI DE L’EXPERIÈNCIA ENIGMÍSTICA

• Presentació del llibre “L’enigma de Craco”
• Taller d’enigmes i investigació per a tota la família
• Entrada gratuïta