PROVA L’ESCRIPTURA PER VIATJAR EN EL TEMPS

Dimarts, 6 de juny
19.00
c/ la Perla, 22 – Barcelona
Gratuït

La tiradora de hilos, Natàlia Vázquez, periodista i coach, proposa un tast del seu curs d’escriptura transformadora el proper 6 de juny a La Perla 22. Una sessió intensiva, de 90 minuts, on es posarà de manifest el poder de l’escriptura com a eina d’autoconeixement i exploració i camí de transformació personal. La paraula com a mètode de desbloqueig i reescriptura del nostre propi relat vital.

Natàlia Vázquez D. és periodista, especialitzada en comunicació, postgrau en crítica literària i DEA en Comunicació i Humanitats investigant sobre periodisme literari a Internet. Escriu sobre viatges, maternitat, creixement personal i poètica quotidiana, tot accessible a través de latiradoradehilos.com. És autora del llibre Escribirás todos los días i de l’audiollibre de viatges La vida nítida (Mongòlia, Sibèria, Pequín).

Facilita tallers d’escriptura, on incorpora la mirada del coaching i processos de coaching, tant individual com d’equip, on l’escriptura funciona com a eina d’autoescolta i descobriment. Ho fa a través del seu darrer projecte: Escritura para transformar.