MI ACORDE SECRETO (14/01)

Dissabte, 14 de gener
18.30
c/ la Perla, 22 – Barcelona
Preu per entrada: 20 €
Reserves: 660 491 376 – laperla22@viladelllibre.cat

Mayelen Fouler i el guitarrista JJ White presenten un espectacle rere les passes de Leonard Cohen, “Mi acorde secreto”, dirigit per Vicente Cañón. Una obra basada en la vida del genial cantautor canadenc des del seu naixement, 1934, fins la seva mort.

L’espectacle combina sàviament les cançons més icòniques de Leonard Cohen amb l’explicació de la seva gènesi i dels grans temes que travessen verticalment la seva vida: els seus orígens, l’exili de la seva família des de Lituània i Polònia a Canadà, la seva admiració per Federico García Lorca…

Amb la força de la veu i la guitarra de JJ White i l’evocació dels records per part de Mayelen Fouler, ens endinsem, hipnòticament, en la vida d’una icona del segle XX, un dels grans talents poètics i musicals dels darrers 80 anys. No en va, la seva veu, les seves partitures i sobretot, les seves lletres ressonen encara a diari en totes les emissores del món.

L’obra, que va de braçet amb l’espectacle de Joel Minguet que farem una setmana abans, LORCA, evoca la influència del poeta granadí en la vida del cantautor canadenc. Des del moment precís i casual, en què un Leonard Cohen de quinze anys va agafar una traducció del Diván del Tamarit en una biblioteca de segona mà de Nova York, Lorca no l’abandona mai. Viu en la magnífica cançó Take this waltz, adaptació lliure del Pequeño vals vienès, però també en molts dels versos del canadenc i, fins i tot, en la seva filla, anomenada Lorca en honor del poeta espanyol.

Després de l’espectacle els assistents tindran l’oportunitat de compartir amb els autors una copa de vi i una mica de menjar en un col·loqui obert, on cadascú podrà aportar la seva opinió sobre l’espectacle o fer qualsevol pregunta als seus creadors.

ITINERARI DE L’EXPERIÈNCIA

•Representació: 60 minuts
•Col·loqui post-funció amb els artistes amb copa de vi i menjar
•Aforament limitat a 30 cadires.
•Entrada 20 €