Title Image
Image graphic

EXPERIÈNCIES LITERÀRIES

Un catàleg d’activitats per a tots els públics amb propostes creades per Vila del Llibre.CAT en col·laboració amb editorials, autors i artistes del llibre locals: contacontes, recitals literaris, tallers, espectacles… Propostes que es poden contractar de manera puntual, pensades per a espais tradicionals –auditoris, biblioteques, sales polivalents…–, però que mostren tot el seu potencial en espais singulars: carrer, mercats, botigues, etc.
Activitats de gran format, però també mitjanes i petites, fins i tot digitals amb totes les mesures de seguretat adaptades a la situació actual!

CATÀLEG D'ACTIVITATS
Activitat per a tots els públics
MÉS VELLA QUE L’ANAR A PEU
amb Màrius Serra i Roser Calafell
Poesia adults
SOTA LA TERRA NUA, BATEGA

Bonet, Roselló-Pòrcel, Salvat-Papasseit i Torres
Contacontes Infantil – Escoles
ELS IMPROCONTES DE LA VILA

amb Laberta Delpoblet
Activitat InfantilEscoles
GIMCANA DETECTIVESCA

amb Bernat Cussó

RESERVA LA TEVA DATA I SOL·LICITA EL DESCOMPTE PER A LA CONTRACTACIÓ DE MÉS D’UNA ACTIVITAT

SOLITUD 360º amb Lîla Urbano i Conrad Setó. Adaptació de Coia Valls i fotografia de Xulio Ricardo Trigo

Una experiència teatral immersiva que adapta la novel·la de Caterina Albert a un format teatral amb un fort component audiovisual per reviure el camí emocional de la protagonista de Solitud. Creada i dirigida per l’escriptora Coia Valls, amb música de Conrad Setó, fotografies de Xulio Ricardo Trigo, interpretació de Lîla Urbano i projecció i mapping d’Emiliano Castro i Marc Homar. Amb el suport de l’Institut Català de les Dones.