PRESENTACIÓ D’ALS AFORES DE MONTSE MILAN MOLINÉ

Dilluns, 27 de març
18.30
c/ la Perla, 22 – Barcelona
Entrada gratuïta
Reserves: 660 491 376 – laperla22@viladelllibre.cat

L’escriptora Montse Milan Moliné presenta el proper 27 de març, a les 18.30, i acompanyada per Sandra Freijomil, el recull de contes Als afores, publicat per Voliana Edicions.

Lleida. Anys cinquanta. L’amistat entre dues joves que desperta les sospites del veïnat, una gallina que fa perillar l’imaginari esglaó social d’una família o una prostituta que amaga un dolorós secret són alguns dels punts de partida d’aquest intens recull de contes, que té com a escenari un carrer de la perifèria de la ciutat.

La soledat, la repressió o la por a ser exclòs d’aquesta microsocietat que és el seu carrer assolen uns personatges que no es veuen capaços d’avançar, perquè es consideren diferents o perquè el pes que duen és massa feixuc per anar més enllà.

Les històries que ens narren estan fetes de petits detalls i construeixen uns relats intimistes que apel·len a la part emocional i psicològica de cada un d’ells.

Als afores és un joc de miralls on els contes s’entrellacen i cada personatge es pot desconstruir i tornar a explorar diverses vegades i des de diferents punts de vista.