Concurs de relats de les Viles del Llibre

Verum Fictio, amb el suport de la Xarxa de Viles del Llibre, convoca un concurs de relats breus relacionats amb les poblacions que acullen Viles del Llibre l’any 2023. Els relats presentats han de complir una doble premissa:

inspirar-se en el lema de la Xarxa d’enguany, “Llegir el passat per escriure el futur”

estar ambientats en una de les poblacions del circuit d’enguany

Bases del concurs

El termini de presentació dels relats, és fins a quinze dies després de la celebració de cada Vila del Llibre:

L’Escala: fins al 20 de març

Cabrils: fins al 17 d’abril

La Rambla: fins al 17 de juliol

Malgrat de Mar: fins al 16 de setembre

Calafell: fins al 21 d’octubre

Mollet del Vallès: fins al 4 de novembre

Sitges: fins al 18 de novembre

Girona: fins al 2 de desembre

Balaguer: fins al 17 de desembre

Els nou relats guanyadors seran publicats en forma de llibre durant l’any 2024 per part de l’editorial BonPla Edicions. A més, els guanyadors participaran en un curs intensiu d’escriptura impartit per l’escriptora Isabel Egea.

Verum Fictio

Verum Fictio és una associació d’escriptors que dona suport a la creació i edició d’obres literàries. Adreçada tant a autors debutants com a autors amb experiència, ha publicat dos llibres col·lectius de relats escrits pels membres de l’associació al voltant d’un tema escollit. El primer Xocolata espessa, sobre aquest aliment tan suggeridor; i el segon, Oceà de contes, que agrupa històries del mar.

Formen part de l’associació Salvador Casas, Imma Cortina, Carmen D. Casino, Isabel Egea Mompeán, Eva Gavilán, Alberto Fco. Martín Carmona, Joaquim Micó, Lola Toledano González, Feliu Torrents, Montserrat Vilarmau i José Luis Zayas Pascual.

Organitza:

Verum Fictio

Amb el suport de:

Vila del Llibre