Lletraferits del Raval
Un club d’intel·lectuals i literats es troba a l’Hotel Sant Agustí en una reunió secreta. Participa en un cap de setmana de misteri, estratègia i emoció; conspiracions, pactes en secret i subhastes.
hotel, barcelona, literatura, juego de rol, joc de rol, fin de semana
56737
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-56737,tactile-core-tactile-core,ajax_fade,page_not_loaded,,tactile child-child-ver-1.0.1,tactile-ver-2.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

LLETRAFERITS DEL RAVAL

Un club d’intel·lectuals i literats es troba a l’Hotel Sant Agustí en una reunió secreta. Participa el novembre en un cap de setmana de misteri, estratègia i emoció; conspiracions, pactes en secret i subhastes. Sigues protagonista de la història! Interpreta un paper cabdal pel futur dels Lletraferits del Raval.
RESERVA LA TEVA PLAÇA!

Vila del Llibre proposa una experiència immersiva el novembre de 2021.

 

Un joc de rol on podràs interpretar el paper que vulguis, crear-te a mida un personatge dins una trama de misteri i emocions que es desenvoluparà segons els teus actes. Un viatge interior i exterior al cor de Barcelona, en un dels barris més emblemàtics de la ciutat.

 

El Raval, un escenari ple d’ombres, curull d’història, on viure una experiència de pel·lícula.

RESERVA LA TEVA PLAÇA!
UN JOC LITERARI A L’HOTEL MÉS ANTIC DE BARCELONA!
UNA RUTA
L’aventura comença dissabte al matí amb una ruta pels racons més emblemàtics del Raval que ens permetrà assabentar-nos d’anècdotes insòlites, descobrir el paper que han jugat en la història de Barcelona edificis que sempre hem ignorat i conèixer detalls insospitats de la nostra pròpia ciutat.

 

UN TALLER DE CREACIÓ DE PERSONTAGE
Després de la passejada descobrirem les habitacions de l’Hotel Sant per començar a endinsar-nos en la història. A la tarda tindrà lloc un taller de creació de personatges amb on definireu el paper que voleu jugar en la història, el rol i l’actitud que voleu tenir envers els altres i en la trama.

 

UN JOC DE ROL
A l’hora de sopar començarà el joc en si. Dependrà de vosaltres i de com interactueu amb els altres personatges el seu desenvolupament. Quin futur creieu que ha de tenir el club de Lletraferits? Quines aliances sou capaços de teixir per tal que triomfi la vostra tesi? Quins objectes us poden de ser més útils per aconseguir els vostres propòsits? Quina habilitat teniu en la subhasta i el mercat negre? Sentiu-vos lliures de ser, amb totes les conseqüències, aquell personatge que sempre heu volgut ser. Reinterpreteu la història i adapteu-la als vostres desitjos. Deixeu de ser qui sou durant un dia per ser qui vulgueu.

 

UN TALLER DE LLIBRE D’ARTISTA
L’experiència acabarà diumenge al matí, al mateix hotel, després de l’esmorzar, amb un taller d’enquadernació on creareu el llibre de la vostra experiència. Un record artesanal d’un cap de setmana propi d’una novel·la.
LletraferitsRaval6_web
L’HOTEL SANT AGUSTÍ

Situat al cor del Raval barceloní, l’Hotel Sant Agustí alberga tantes habitacions com secrets.

 

Obert des de 1837, un dels hotels més antics de Barcelona, ocupa l’edifici de l’antiga biblioteca del convent de Sant Agustí, cosa que el converteix en un lloc idoni per a la celebració d’un joc de rol literari. Acabat de remodelar, les seves 77 habitacions, encara amb elements arquitectònics de l’antic edifici, són una combinació perfecta d’història antiga i confort contemporani.

RESERVA LA TEVA PLAÇA!

PREUS

(per persona amb un 25% de descompte per ser l’experiència inaugural. Despeses de gestió no incloses)

Habitació individual 230 € p.p.
Habitació doble 200 € p.p.
RESERVA LA TEVA PLAÇA!

El preu inclou l’experiència de tot el cap de setmana:

  • Visita guiada al Raval
  • Sopar i esmorzar a l’Hotel Sant Agustí
  • Taller de creació de personatge
  • Joc de rol
  • Taller d’enquadernació

MÉS INFORMACIÓ

info@viladelllibre.cat
+34 692 360 805