Experiències
Participa en activitats literàries o contracta espectacles originals de la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya. Amb totes les mesures de seguretat, catxés adaptats i per a tots els públics
entrades, espectacle literari, solitud, in memoriam
54850
page-template-default,page,page-id-54850,tactile-core-tactile-core,ajax_fade,page_not_loaded,,tactile child-child-ver-1.0.1,tactile-ver-2.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

EXPERIÈNCIES LITERÀRIES

Un catàleg d’activitats per a tots els públics amb propostes creades per Vila del Llibre.CAT en col·laboració amb editorials, autors i artistes del llibre locals: contacontes, recitals literaris, tallers, espectacles… Propostes que es poden contractar de manera puntual, pensades per a espais tradicionals –auditoris, biblioteques, sales polivalents…–, però que mostren tot el seu potencial en espais singulars: carrer, mercats, botigues, etc.
Activitats de gran format, però també mitjanes i petites, fins i tot digitals amb totes les mesures de seguretat i caitxes adaptats a la situació actual!

Lletraferits del Raval,  un joc de rol a l’Hotel Sant Agustí (El Raval, Barcelona) | 18 i 19 de setembre

Un club d’intel·lectuals i literats es troba a l’Hotel Sant Agustí en una reunió secreta. Un cap de setmana de misteri, estratègia i emoció; conspiracions, pactes en secret i subhastes. Sigues protagonista de la història! Interpreta un paper cabdal pel futur dels Lletraferits del Raval. Un joc de rol on podràs interpretar el paper que vulguis, crear-te a mida un personatge dins una trama de misteri i emocions que es desenvoluparà segons els teus actes. Un viatge interior i exterior al cor de Barcelona, en un dels barris més emblemàtics de la ciutat.

CONTRACTA ACTIVITATS
GIMCANA DETECTIVESCA
amb Bernat Cussó
ELS IMPROCONTES DE LA VILA
amb Laberta Delpoblet
MÉS VELLA QUE L’ANAR A PEU
amb Màrius Serra i Roser Calafell

RESERVA LA TEVA DATA I SOL·LICITA EL DESCOMPTE PER A LA CONTRACTACIÓ DE MÉS D’UNA ACTIVITAT

SOLITUD 360º amb Lila Urbano i Conrad Setó. Adaptació de Coia Valls i fotografia de Xulio Ricardo Trigo

Una experiència teatral immersiva que adapta la novel·la de Caterina Albert a un format teatral amb un fort component audiovisual per reviure el camí emocional de la protagonista de Solitud. Creada i dirigida per l’escriptora Coia Valls, amb música de Conrad Setó, fotografies de Xulio Ricardo Trigo, interpretació de Lîla Urbano i projecció i mapping d’Emiliano Castro i Marc Homar. Amb el suport de l’Institut Català de les Dones.