Edició maig 2023

LLETRES VIVES!

Butlletí de La Perla 22, espai de creació
de Vila del Llibre

facebook twitter instagram youtube custom 
Durant el BCN Film Fest 2023, el Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi, vam crear, sota la batuta del cineasta Pol Diggler i en paral·lel a la programació i la temàtica del festival, un podcast diari sobre cinema. Van passar per La Perla 22, a dir-hi la seva, professionals de tots els àmbits vinculats, d’alguna manera o altre, al món del cine: directors, actors, dramaturgs, crítics, periodistes especialitzats, directors d’art…
Cada dimarts i dijous del mes de maig pujarem una de les sessions en aquesta pàgina.

Una llibreria dedicada al cinema

La Perla 22 es va convertir, durant el BCN Film Fest, en la llibreria del festival. Un espai dedicat al cinema i a la literatura on trobar-hi novel·les i obres de teatre adaptades a la gran pantalla; les biografies dels grans referents del setè art; llibres de fons; guions; postals i fotografies; cartells d’algunes de les pel·lícules més famoses de la història del cine; i, fins i tot, càmeres clàssiques i bobines antigues amb la seva corresponent llauna.

PRÒXIMES ACTIVITATS

LLETRES DE CINE

LLETRES DE CINE.
CONCURS D’ESCRIPTURA

Posa a prova la teva creativitat, la teva velocitat i la teva capacitat d’improvisació als Cines Verdi en el marc del BCN Film Fest.
ESCRIPTURA IMPROVISADA.SESSIONS DE COACHING

LLETRES DE CINE.
SESSIONS DE COACHING

La inscripció al concurs dona dret a assistir a una de les dues classes intensives d'escriptura improvisada amb Sebastià Bennasar o Jordi Folck.
LORCA: EXPERIÈNCIA MUSICAL

LORCA: EXPERIÈNCIA POÈTICA

LORCA, de Joel Minguet, torna a La Perla 22. Un espectacle teatral, de música i vers, de màxima proximitat sobre la joventut del poeta granadí.
LAS HISTORIAS QUE NOS HABITAN.CURS D’ESCRIPTURA

LAS HISTORIAS QUE NOS HABITAN.
CURS D’ESCRIPTURA

L’escriptor Pablo Herrán de Viu ofereix un curs d’escriptura autorreferencial i d’autoficció.
facebook twitter instagram youtube custom 
PROTECCIÓ DE DADES: Reglament Europeu de Protecció de Dades 2016/679 i Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals. Responsable: VILADELLLIBRE.CAT, SCP, La Perla, 22 Local 2, 08012 – Barcelona. Finalitat: Gestionar les comunicacions relatives als productes o serveis que presta l’empresa. Legitimació: Consentiment i/o interès legítim i/o relació contractual. Conservació: Les vostres dades es conservaran mentre no en sol·liciteu la supressió. Destinataris: Les dades podran ser compartides amb tercers en cas de ser necessari per al correcte desenvolupament del servei o en cas d’obligació legal. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició i/o consultar-ne informació addicional en aquesta empresa.

CONFIDENCIALITAT: Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE): Aquest correu electrònic s’adreça a la persona nomenada anteriorment i és de caràcter confidencial, personal i intransferible. Si heu rebut aquest missatge per equivocació, si us plau, notifiqueu-ho immediatament, per telèfon o mitjançant correu electrònic, a la persona que us l’ha enviat i esborreu el missatge original juntament amb els seus fitxers annexos sense llegir-lo o gravar-lo totalment o parcial. L’empresa es reserva les accions legals que li corresponguin contra tot tercer que accedeixi de forma il·legítima al contingut de qualsevol missatge extern procedent del mateix.